Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in OAMENI!
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

PRACTICOR ® EURO-REGIO - Anunturi de interes publicAvem deosebita placere sa va invitam sa participati la Atelierul de lucru interactiv pe tema dialogului STUDENT - MEDIUL ACADEMIC - INTREPRINDERE.

WORKSHOP - Miercuri 29.04.2015 Facultatea de Mecanics, sala 203, Universitatea Politehnica din Timisoara.

SustenabilitateAdresa Academia Nationala de Informatii

Școala de vară – Descoperă Contitech

În cadrul colaborărilor dintre UPT și Continental, Centrul de Educație Permanentă a derulat, împreună cu Facultatea de Mecanică, în perioada 20 -31 iulie 2015 Școala de vară – Descoperă Contitech.

15 studenţi de la Facultatea de Mecanică au fost selectaţi pentru a învăţa ce înseamnă să lucrezi într-o fabrică în cadrul unei multinaţionale. Timp de două săptămâni, studenţii au avut ocazia să se familiarizeze cu atmosfera din fabrică, dar şi cu procesele de producţie a liniilor de aer condiţionat şi curele. Activitatea a fost concepută şi realizată de către ContiTech şi Centrul de Educaţie Permanentă din cadrul UPT, sub coordonarea domnului conf.dr.ing. Nicolae Crainic.
Mai multe despre Școala de vară – Descoperă Contitech puteți afla vizionând filmul realizat în urma desfășurării primei ediții.

2016MODEL EURO REGIO - Atestat de practica
Lista cazare
Acord Practica EURO REGIO-2016
Conventie cadru individuala 2016
Caiet de practica EURO REGIOAnunt referitor la posibilitatea de angajare Timisoara 18-19martie

Open education Workshop vineri 11 martie
Workshop
Workshop
Directionare amfiteatrul K1 UPT

Invitatie la standul proiectului EURO REGIO la ZILELE CARIEREI 30-31 martie 2016, Cantina I complex studentesc, Timisoara

Job Intern in Audit
Afis
Poster

Modele de contracte

Acord practica EURO REGIO 2016
Conventie cadru individuala

Obiective importante

Obs 1. Cresterea competitivitatii studentilor prin imbunatatirea modalitatilor de dezvoltare a carierei si a ofertei stagiilor de practica, sub indrumare de specialitate asigurata de tutori specializati.
Obs 2. Imbunatatirea serviciilor de orientare si consiliere profesionala prin dezvoltarea unui pachet avansat de resurse pentru 360 de studenti din grupul tinta.
Obs 3. Cresterea adaptabilitatii studentilor la cerintele specifice locului de munca prin dezvoltarea de parteneriate cu intreprinderi si alte institutii in vederea implementarii si desfasurarii stagiilor de practica a 240 de studenti.
Citeste mai mult aici.

Statistici pagina

Statistici pentru www.practicor.ro/euro-regio la data 2023/09.

Maxim de 2032 de accesari/luna pentru luna 2, 2023.

O medie de aproximativ 1297 accesari/luna in ultimele 12 luni.

Un numar de 305 accesari ale paginii in ultimele 30 de zile.

Un numar de 15567 accesari ale paginii in ultimele 12 luni.

Un numar total de 128510 accesari ale paginii.

Un numar total de 66491 accesari unice ale paginii.